Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Somijas aviokompānija Finnair” ar pavasari pārtrauks piedāvāt iepirkšanos reisu laikā, piedāvājot tikai maltītes, uzkodas un dzērienus, informē uzņēmums.

Pēdējā diena, kad “Finnair” reisos varēs iegādāties parfimēriju, suvenīrus un citas preces, būs 2023. gada 28. februāris, bet iepriekš pasūtītās preces varēs saņemt līdz 18. aprīlim.

Iepirkšanās uz borta un pasūtot preces iepriekš mūsu klientiem ir kļuvusi mazāk svarīga,” saka “Finnair” produktu piedāvājumu nodaļas vadītājs Valteri Helve. “Jau 2020. gada pavasarī mēs paziņojām, ka pārtraucam tirdzniecību ES lidojumu laikā, lai samazinātu lidaparāta kopējo svaru, un tagad pienācis laiks spert nākamo soli. Protams, mēs turpināsim piedāvāt ēdienus un dzērienus, un turpināsim attīstīt servisu.”

Pēdējās atlaižu kampaņas ietvaros, kas sākās 1. februārī, “Finnair” klientiem būs iespēja iegādāties vai iepriekš pasūtīt preces ar 40% atlaidi. Iepirkšanās tiek piedāvāta tālo attālumu lidojumos, kā arī reisos uz Kanāriju salām, Dubaiju, Ēģipti, Islandi, Izraēlu, Šveici, Turciju un Lielbritāniju. Iepriekšpārdošanā pasažieri var pasūtīt preces lidojumus, kuru ilgums pārsniedz divas stundas, izņemot lidojumos uz Dohu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!