Foto: Reuters/Scanpix

Aviokompānija British Airways (BA) savā mājaslapā no šīs nedēļas piedāvā par piecām mārciņām jeb 6,24 eiro uz trim dienām rezervēt izdevīgus biļešu cenu piedāvājumus, kas ir kā ķīlas nauda, ko klients atgūst, ja izvēlas biļetes pirkt.

Šādu pakalpojumu piedāvā aviokompānijas BA un Iberia, tādējādi ļaujot ceļotājiem apdomāties un izlemt, vai atrastais cenu piedāvājums lidojumam viņiem tiešām jāpērk vai nē. Samaksāt par izvēlētajām biļetēm var 72 stundu laikā. Ja klients nolems iegādāties biļetes, iemaksātā summa tiek atgriezta. 

Izvēloties lidojumus BA mājaslapā, ikvienam turpmāk tiks uzdots jautājums, vai nepieciešams papildu laiks, lai apdomātos, un attiecīgi parādīsies poga, kas piedāvās izvēlēties šo pakalpojumu.

Pakalpojuma maksa piecas mārciņas attieksies uz īsas distances lidojumiem, bet par transatlantiskajiem lidojumiem šī maksa būs 10 mārciņas jeb 12, 48 eiro. Viens cilvēks var rezervēt neierobežotu skaitu biļešu, un citu ceļotāju vārdi var tikt pievienoti 72 stundu laikā, kamēr ilgst rezervācija.

Rezervēt varēs arī "pēdējā brīža" lidojumu piedāvājumus, tomēr ir daži galamērķi, uz kuriem šis piedāvājums neattiecas sarežģītas lidostu nodokļu politikas dēļ.

Aviokompānija BA un Iberia  pieder International Airlines Group.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!