Foto: Publicitātes attēli
Katram no mums dažreiz ir vajadzīgs kāds iedvesmas avots, un kādēļ gan šis avots nevarētu būt pastaiga mežā, kura atdzīvina un iedvesmo uz radošām darbībām. Rudens drēgnumā īpaši maģiskas var būt pastaigas pa izgaismotiem parkiem.

Sākot ar 19. oktobri, katru sestdienu, iestājoties tumsai, ikviens var doties uz gaismas un tumsas pastaigu vakariem Cecīļu dabas takā. Kā sola pārstāvji, šogad apmeklētāji tiks iepriecināti ar lielāku gaismas spēļu gammu. Mājīguma sajūta tiks nodrošināta ar ugunskuriem, bet krodziņā " Pie Dzirnakmeņa" būs iespēja sasildīties ar siltajiem dzērieniem un ieturēt kādu gardu maltīti.


Apmeklējot taku, nepieciešams laika apstākļiem piemērots apģērbs un apavi. Kā arī svarīgi pieminēt, ka taka nav piemērota pastaigai ar bērnu ratiņiem.

Interesentiem ir iespēja arī piedalīties radošajā darbnīcā, kur varēs izgatavot Cecīļu dabas takas suvenīru (maksa par piedalīšanos darbnīcā – divi eiro, pieteikties iepriekš pa tālruni – 28672126). Ieejas maksa dabas takā – divi eiro. Kontakttālrunis informācijai – 29477700, 26457649

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!