Foto: Publicitātes foto
No 10. līdz 20. maijam Daugavpilī norisināsies trešā Daugavpils restorānu dekāde, kura būs veltīta piknika tēmai. Akcijas mērķis ir ieinteresēt cilvēkus ieturēt maltīti ārpus mājas un iepazīt daudzveidīgu virtuvi, vēsta iniciatīvas rīkotāju pārstāvji.

Mūsdienu dažādu paaudžu pārstāvjiem pikniks asociējas ar ugunskura dūmu smaržu un dziesmām ģitāras pavadījumā kāda ezera krastā vai vienkārši ar doktordesas sviestmaizēm zaļā pļaviņā. Maija vidū zeme vēl nav pilnībā sasilusi, lai dotos piknikā ārā, kā arī ezeru krasti vēl ir visnotaļ dzestri, tāpēc jācenšas rast veidus, kā realizēt vēlmi dzīrot dabā.

Ideju par piknika tēmu pārņēmusi pilsētas kulināru sadraudzību "HORECA Sadarbence", un tā radies maija dekādes vadmotīvs. Gardu mielastu pie dabas krūts iedvesmoti, šefpavāri godam centušies, lai pavasarīgās kulinārās fantāzijas kļūtu par īstenību izsludinātās tēmas piedāvājumos – pikniks restorānā!

Foto: Publicitātes foto

Trešās Daugavpils restorānu dekādes dalībnieki ir restorāns "Art Hub", "Irish Dublin Pub", atpūtas un izklaides centrs "Orange Bowling & Pica Да!", restorāns "Plaza", kafejnīca "Imbir", restorāns "Silenes Terases" un "Itāļu restorāns" Silene Resort & SPA, restorāns "Sventes muiža", gastrobārs "Vēsma", restorāns "Dinaburg".

Interesenti ar piedāvājumiem var iepazīties pasākuma dalībnieku mājaslapās, www.visitdaugavpils.lv un www.daugavpils.lv.

Plānots, ka šogad Daugavpils restorānu dekādes norisināsies arī 10. – 20. augustā un 10. – 20. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!