Foto: Vida Press

Kembridžas hercogu pāris jeb princis Viljams ar sievu Keitu un mazo dēlēnu Džordžu, pašlaik devies nedēļu ilgā atpūtā, ko pavada privātā salā Karību jūrā. Kopā ar viņiem atpūtu bauda arī Keitas ģimene.

Mustikvī (Mustique) ir neliela, bet izsmalcināta privātā sala vietā, kur satiekas Karību jūra un Atlantijas okeāns. Karaliskā ģimene tur atpūšas villā "Aurora" un tai piegulošajā kotedžā "Jasmine", kuru nedēļas īres izmaksas ir 19 tūkstoši mārciņu jeb 25374 eiro. 

Villā, kur apmetās karaliskā ģimene, ir liels baseins, trīs guļamistabas un privāts baseins ar klintsakmeņiem, bet viesus apkalpo pieci sulaiņi. Netālu ir brīnišķīgas baltu smilšu pludmales, ko apskalo tirkīszila jūra. 

Salu iecienījuši bagāti un slaveni atpūtnieki, un tai ir ļoti stingra drošības kontrole, kas paparaci iekļūšanu tur padara gandrīz neiespējamu. Salā ir arī rokmūziķu Deivida Bovija, Sera Mika Džegera, Braiena Adamsa, nodes mākslinieka Domija Hilfigera un citu slavenību villas. To gan no jūras gan krasta apsargā drošibas patruļas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!