Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Trešais "TūrismaGids" stāstu vakars aizvadīts, ik pa laikam saķerot galvu un noelšoties - tik neticami un aizraujoši bija pieredzējušā ceļotāja Harija Sila stāsti. Viņš ar domubiedriem ir šķērsojis gan Āfriku, gan Āziju un Dienvidameriku, tādēļ dzirdējām par auto ekspedīcijām cauri džungļiem, kalniem un tuksnešiem. Ieskaties bildēs, kā mums gāja!

Harijs Sils par saviem košajiem piedzīvojumiem ir sarakstījis vairākas grāmatas, tādēļ stāstu netrūka - dzirdējām par piedzīvoto bandītu uzbrukumu Kazahstānā, braucienu pa sāls ezeru Bolīvijā un cīņu ar džungļiem Kongo.

Šogad cītīgi sekojām līdzi spraigajai "ugunsdzēsēja" ekspedīcijai no Vjetnamas uz Latviju, Harijs bija sarūpējis ekskluzīvus video materiālus arī no šī brauciena. Noteikti ir vērts pārlasīt šī brauciena stāstus.

Nākamais "Tūrisma Gids" stāstu vakars notiks 20. decembrī krodziņā "Buberts" Dzirnavu ielā 15, Rīgā. Ar bildēm un stāstiem lutinās Elīna Kursīte, kura iepazinusi fantastiskus cilvēkus Latvijas pierobežā, viņu stāstus apkopojot grāmatā "Latvijas pierobežas pēdējie mohikāņi". Seko līdzi informācijai "Tūrisma Gids" Facebook lapā.

Savukārt, ja pats daudz ceļo vai pazīsti kādu īstu dēkaini, piesaki arī viņa stāstu, sūtot nelielu aprakstu uz e-pastu: celojumi@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!