Foto: Publicitātes foto
Nupat ar interesantu jaunumu pārsteigusi kāda viesnīca Londonā, piedāvājot interesentiem nakšņot vegānu "suite" numurā jeb istabiņā, kur viss veidots no vegāniem draudzīgiem materiāliem.
Šo iespēju piedāvā viesnīca ar nosaukum "Hilton London Bankside", kuru īpašā numuriņa izveidē konsultēja nozares speciālisti, minēts "Daily Mail". Viesnīcas menedžeris Džeimss Klarks skaidro, ka viņi vēlējušies būt pirmie šajā jomā, un uzsver: "Vegānisms nav tikai ēšanas modes tendence, tas ir dzīvesveids."

Lai arī šo iespēju var izmēģināt ikviens, viesnīcas numurs veidots tā, lai vegāni justos īpaši ērti. Istabiņā mēbeles apvilktas ar ādas alternatīvu, kas iegūta no ananasu lapām. Šis materiāls rotā dīvānu, gultas galvgali un citas mīkstās mēbeles. Spilveni šajā numuriņā pildīti ar griķiem, prosu, sasmalcinātām bambusa šķiedrām un citiem vegāniem draudzīgiem elementiem. Savukārt gaumīgais, pelēkais grīdas segums ir veidots no bambusa, bet numuriņā ir arī organiski un mīksti kokvilnas paklāji.
Foto: Publicitātes foto

Apmešanās vietas veidotāji padomājuši pat par visniecīgākajiem sīkumiem, piemēram, kancelejas precēm, kā arī, protams, higiēnas precēm un atbilstošām uzkodām. Jāpiebilst, ka arī uzkopšanas personāls istabiņā ierodas ar speciāliem līdzekļiem, kuri ir balstīti uz organiskām vielām un nav testēti uz dzīvniekiem.

Foto: Publicitātes foto
Pēc pieejamās informācijas viesnīcas mājaslapā, viena nakts personai šajā numuriņā izmaksā ap 600 eiro. Rezervācijas ir iespējams veikt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!