Foto: DELFI

Trešdien, 11. septembrī, Rīgas ostas Krievu salas terminālī piestājis iespaidīgais kruīza kuģis "MSC Poesia". "Tūrisma Gidam", pateicoties "CruiseClub.lv", bija ekskluzīva iespēja paviesoties uz šī kuģa un uzzināt ko vairāk par šo peldošo viesnīcu.

"MSC Cruises" kuģis "MSC Poesia", kas uzsāka doties ūdeņos 2008. gadā, ir aptuveni 294 metrus garš un 60 metrus augsts. Kruīza kuģis ir gana elegants, un šī atmosfēra virmo ikvienā kuģa kvadrātmetrā. Kuģim ir 16 stāvi, no kuriem 13 paredzēti viesiem. Uz kuģa iespējams uzņemt vairāk nekā 3200 interesentus, par kuriem rūpējas vairāk nekā tūkstotis apkalpes locekļu. Cik kajīšu ir uz viļņu šķēlēja? 1275 – ieskaitot 17 kajītes, kas paredzētas viesiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām.

Uz kuģa kaut ko savai gaumei var atrast ikviens. Iespējams veldzēties spa atpūtas centrā, kur iespējamas dažādas atslābinošas procedūras, bet aktīvākie var doties izkustināt ķermeni sporta zālē, basketbola vai tenisa laukumā, kā arī uzspēlēt pat minigolfu. Protams, iecienīti arī ir baseini, un šeit pie viena no tiem atrodas arī ekrāns.. Ja runājam par šāda veida izklaidēm, tad jāizceļ arī teātris, kur var baudīt kādu no ikvakara piedāvātajiem šoviem. Interesantas aktivitātes un atsevišķas spēļu telpas paredzētas arī bērniem.

Pirmo reizi šis kruīza kuģis Rīgā piestāja 2019. gadā 26. aprīlī, bet šajā reizē Rīgu tas sveicina jau ceturto reizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!