Foto: DELFI
Otrdien, 4. jūnijā, Rīgas ostā piestājis kruīza kuģis "Norwegian Pearl" jeb "Norvēģu pērle", kura spozmi, pateicoties Baltic GSA un "CruiseClub.lv", "Tūrisma Gids" bija iespēja iemūžināt ekskluzīvā foto reportāžā.
Kuģis ir būvēts 2006. gadā, bet atjaunots 2017. gadā. Tas dodas kruīzos dažādos maršrutos, tostarp pa Eiropu, Karību salām, Panamas kanālu un daudzos citos ceļos pa pasaules plašajiem ūdeņiem. Kuģis ir 294 metrus garš un uz tā par viesu labklājību rūpējas vairāk nekā 1000 darbinieki. Cik viesus iespējams uzņemt uz šī viļņu šķēlēja? Aptuveni 2400.

Interesentiem iespējams izvēlēties sev piemērotāko kajīti, sākot ar vienkāršu istabiņu bez logiem, turpinot ar skatu uz okeānu vai pat balkonu, beidzot ar luksusa numuriņu "The Haven", kas ir grezni izdekorēts, tam pieejama privātā terase sauļošanās priekiem, kā arī ar sulaini, kas viesu rīcībā ir visu diennakti.

Uz kuģa ir 16 vietas, kur ieturēt maltīti un katrs var izvēlēties savai gaumei piemērotāko. Tāpat uz kuģa ir 15 bāri un atpūtas vietas, kino teātris, kazino, spa ar vairāk nekā 50 piedāvājumiem un arī citas vietas. Protams, nevar neizcelt arī naktsdzīvi, kas uz "Norvēģu pērles" ir piemērota dažādiem atpūtniekiem – gan tiem, kas vēlas izbaudīt kādu dzērienu sarunājoties mierīgā gaisotnē, gan tiem, kas vēlas kārtīgi izdejoties.

"Norvēģu pērle" ir viens no "Norwegian Cruise Line" kompānijas kuģiem. Kompānija dibināta 1966. gadā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!