Foto: Publicitātes foto
Aviokompānijas arvien mēģina rast jaunus veidus, kā lidojumus padarīt pēc iespējas ērtākus un patīkamākus. Savu versiju, apvienojot šos divus faktorus, piedāvā arī kompānija "Singapore Airlines", izceļot modeli "Boeing 787-10 Dreamliner".

Aviokompānija "Singapore Airlines", kura šogad ieguva "Trip Advisor" labākās lidsabiedrības godalgu, ir pirmā, kas klientiem piedāvā jaunos "Boeing" modeļus. Kā skaidrots "Daily Mail", lidmašīna ir aptuveni par pieciem metriem garāka nekā iepriekšējie modeļi, kā arī salīdzinājumā ar līdzīga izmēra lidmašīnām – dabai draudzīgāka.

Foto: Publicitātes foto

Lidmašīnā ir 337 sēdvietas. Ekonomiskajā klasē ir 301 vieta, savukārt biznesa – 36. Runājot par biznesa klasi, šajā lidmašīnā pieejami 36 privāti nodalījumi, kuros pasažieri var juties netraucēti. Kas nav mazsvarīgi, sēdekļi pārvilkti ar luksusa klases materiālu, ko parasti izmanto greznu jahtu interjera dizainos un dārgāko automašīnu sēdekļu pārvilkšanai. Protams, arī ar to viss nebeidzas, jo, sēžot šajās vietās, acu priekšā ir 18 collu skārienjutīgais ekrāns, kas piedāvā plašu filmu klāstu.

Tāpat jāpiemin, ka, esot gan ekonomiskajā, gan biznesa klasē, acīm paveras daudz plašāks skats – tas tāpēc, ka šajā gaisa kuģī ir nedaudz lielāki logi, nekā tas ierasts. Visi pasažieri var baudīt lidmašīnas aktivitāšu piedāvājumu, kā arī bezvadu internetu.

Foto: Publicitātes foto

Kā skaidrojuši lidaparāta veidotāji, veiktie uzlabojumi parūpēsies par pielāgotāku apgaismojumu, tīrāku gaisu un arī vienmērīgāku lidojumu.

Pirmais komerciālais lidojums ar "Dreamliner" notika aprīļa sākumā no Singapūras un Bangkoku. Šobrīd gaisa kuģis mēro vidēja garuma distances, lai klienti varētu justies ērti pat ne tik garos lidojumos.

Tuvāko gadu laikā lidsabiedrība plāno atjaunot un papildināt savu lidaparātu klāstu ar vēl 49 šāda tipa lidmašīnām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!