Foto: Publicitātes attēli

Viesnīca "The 13" šovasar tiks atklāta par Āzijas Lasvegasu dēvētajā Makao, un jau tagad paziņots, ka tā būs "visekskluzīvākā viesnīca kāda jebkad uzbūvēta".

Tajā būšot ar vitrāžām rotātas vannasistabas un ar marmoru izliktas romiešu pirtis, bet viesus vedās ar Rolls-Royce automobiļiem, raksta Buisiness Insider.

Viesnīcā būšot 200 lieli apartamenti, kuru izmērs variēšot no 185 līdz 2780 kvadrātmetriem. Telpas paredzēts rotāt ar marmoru, kristāla lustrām un smalkiem griestu gleznojumiem.

Loģiski, ka šādas viesnīcas būvniecības un iekārtošanas izmaksas nav mazas – viena numuriņa iekārtošana izmaksājot aptuveni septiņus miljonus ASV dolāru jeb ap 6,27 miljonus eiro. Kopējās projekta izmaksas esot ap 1,4 mijjardiem ASV dolāru jeb 1,25 miljardiem eiro, raksta Business Insider.

Foto: Publicitātes attēli

"The 13" viesnīca nesen publiskojusi attēlus no "Villa de Comte", kas esot viesnīcas zemākā cenu līmeņa apartamenti. Tomēr arī šajās istabas gultas klāj samta pārsegi, katram numuriņam ir privāts lifts, bet istabas iekārtotas ar baroka stila mēbelēm. Lūk, skatiet paši , kā šī luksusa villa izskatās.


Makao vienmēr ir bijis īpašs statuss. Jau 1557. gadā portugāļi šeit nodibināja pirmo koloniju uz Ķīnas zemes. Tā bija pirmā pilsēta, kura neierastā veidā un harmoniski apvienoja divas kultūras gan arhitektūrā, gan dzīves stilā, gan ēdienā. Makao ir viena no retajām pilsētām Āzijā, kas jau 150 gadus organizē azartspēles. Makao ir Āzijas Lasvegasa un savā attīstībā drīzumā spēs pārspēt amerikāņu sāncensi.

Makao ir ļoti dinamiska un bagāta pilsēta, kurā katru gadu tiek atvērtas jaunas un krāšņas viesnīcas un kazino. Pilsēta lielu vērību velta kultūras pieminekļu saglabāšanai un parku attīstībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!