Foto: Shutterstock
Čičibugahamas pludmale Mitojo pilsētā uz Šikoku salas nodēvēta par Japānā skaistāko pludmali, pateicoties tās plūdmaiņu baseiniem, kas rada spogulim līdzīgu efektu, krāšņi atspoguļojot debesis. Skaistā pludmale ieguvusi lielu popularitāti – cilvēki steidz fotografēties pārsteidzošajā vietā un vietnē "Instagram" tā atzīmēta vairāk nekā 175 tūkstošus reižu, vēsta medijs "The Independent".

Fotogrāfijās redzami saulrieti un saullēkti intensīvos purpursarkanos, oranžos, sarkanos un rozā toņos. Šī vieta iekļauta kā viena no "100 labākajām saulrieta vietām Japānā", vēstīts Mitojo pilsētas tūrisma mājaslapā.

Foto: Shutterstock

Pludmales krasta līnija, kurā iespējams tvert skaistos skatus, ir īsa – tikai kilometru gara. Pēc publicētajām bildēm redzams, ka neparastās pludmales apmeklētāju vidū īpaši populāras ir lēkšanas pozas, kā arī kadri, kuros cilvēki tur priekšmetus, kuri veido izteiksmīgus atspulgus: lietussargus, tenisa raketes, balonus. Mitojo pilsētas tūrisma mājaslapā ir iespēja iesūtīt pludmalē uzņemtos attēlus, no kuriem skaistākie tiek atlasīti un publicēti.

Foto: Shutterstock

Čičibugahamas pludmale tiek salīdzināta ar Ujuni ezera sāls līdzenumiem Bolīvijā, kas arī atspoguļo debesu spoguļattēlu lietus sezonā un ir ļoti populāri ceļotāju vidū.

View this post on Instagram

A post shared by @kenny_gasphotonomy
View this post on Instagram

A post shared by Mamoru.O (@sonexreo)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!