Foto: Publicitātes attēli
Ja ir vēlēšanās sajust gaisā virmojošo svētku sajūtu, vērts doties uz "Burtniekiem" Kalkūnes pagastā, Daugavpils novadā, jo tur interesentus jau no decembra sākuma gaida Ziemassvētku vecīša rezidence, kas interesanta ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem.

Rezidences centrālā vieta ir Ziemassvētku vecīša māja, kur viņš pieņem visus apmeklētājus, uzklausa dzejoļus un iepazīstina apmeklētājus ar savu mājvietu. Tomēr apmeklētājus sagaida arī dažādas citas aktivitātes. Piemēram, regulāri notiek teatralizētas izrādes, kā arī rezidences teritorijā iespējams apmeklēt rūķu darbnīcu, kur meklējami dažādi rūķi ar interesantiem dzīvesstāstiem. Bērniem, apmeklējot darbnīcu, ir iespējams uzrakstīt un nosūtīt vēstuli Ziemassvētku vecītim, "Tūrisma Gids" pastāstīja Daugavpils novada pašvaldības aģentūras "TAKA" tūrisma organizatori.

Foto: Publicitātes attēli

Paši drosmīgākie var apmeklēt arī baiļu alu, kur katrs var iziet pārbaudījumus un pārvarēt savas bailes. Interesanti ir tas, ka šī istaba atrodas Ziemassvētku vecīša mājas pagrabstāvā, jo tiek uzskatīts, ka negatīvas emocijas ir jātur kaut kur pazemē.

Ko vēl apmeklēt, ja ceļi veduši uz šo pusi, meklē te, bet turpinājumā apskaties, kā izskatās Ziemassvētku vecīša rezidencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!