Foto: Publicitātes foto
Tiem, kam garšo alus un ir pa prātam pūkainu kaķu kompānija, esot Lielbritānijā, noteikti jādodas uz krodziņu "The Bag Of Nails" Bristolē. Tur ir gan plaša alus izlase, gan 15 kaķi, kas nodarbināti klientu izklaidēšanā. Šī izklaides vieta ātri vien ieguvusi popularitāti un par to raksta daudzi lielākie pasaules mediji.

Vēl lielāku popularitāti tā ieguvusi sociālajos tīklos. 15 minči šo vietu sauc par mājām, jo tie tur tiešām ir arī dzimuši un uzauguši ar apmeklētāju glāstiem, tāpēc ir ļoti pieraduši pie cilvēkiem. Kaķiem šajā krogā atļauts darīt visu, ko grib - gan cēli staigāt pa bāra leti, gan kāpt cilvēkiem klēpī un palaizīt alus kausu. "Mūsu krogā ir 15 kaķi – vienu brīdi bija 24, bet tas bija par daudz," laikrakstam The Bristol Post stāsta Lūks Deniels, 44 gadus vecais paba īpašnieks.

Apmeklētāju reakcija uz četrkājainajiem izklaidētājiem parasti esot ļoti pozitīva. "Protams, var būt daži cilvēki, kas ienāk un kaķu dēļ tomēr aiziet, tāpat dažiem ir alerģija pret kaķiem, bet lielākoties cilvēki tos mīl. Daži no tiem labprāt nāk un sēž cilvēkiem klēpī."

Krodziņš atrodas Lielbritānijas pilsētā Bristolē. Tā adrese ir 141 St Georges Road.

Vairāk informācijas krodziņa Facebook profilā.

Esam jau rakstījuši, ka arī Rīgā februārī tika atvērta kafejnīca, kurā kaķu mīļi var pavadīt laiku kopā ar dzīvniekiem. Tā atrodas Pārdaugavā un to sauc Minka Cat Cafe. Vairāk par to lasiet šeit.

Lūk, daži attēli no Bristoles kaķu krodziņa:

GO HOME KITTEN YOU'RE DRUNK

A photo posted by Adam Braunton (@adambraunton) on Sep 5, 2015 at 9:44am PDT

Making friends 🐱🍷❤️

A photo posted by Calum Cochrane (@calumcochranephoto) on Oct 30, 2015 at 9:26am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!