Foto: Privātā arhīva foto
Mūsu četrkājainie draugi – suņi, neapšaubāmi, ir labākais aktīvās atpūtas kompanjons. Mīluļi ne tikai ir lieliski ceļa biedri, bet arī palīdz uzturēt normālu kustības tempu visas atpūtas garumā. Bet ko darīt, ja pašam sava suņa nav? Te palīgā nāk ''Dodkepu.lv'', kas piedāvā doties dažāda garuma pārgājienos kopā ar haskijiem.

Pārgājienos vai treniņnodarbībās kopā ar haskijiem iespējams doties visās Gaujas nacionālā parka dabas takās – Amatas takā, Āraišos, Cīrulīšu dabas takā, Zvārtes iezī, Abulas dabas takā un citur. Sasaistē ar suni pārgājiena laikā tavas rokas paliek brīvas, un haskijs palīdz pārvietoties manāmi raitāk. Šāda veida atpūtā iespējams attīstīt sadarbības prasmes ar kamanu suni, kopā baudot pastaigu, gleznainos skatus un suņu dāvāto mīlestību.

Lai dotos aktīvajā pastaigā, tev vien jābūt ģērbtam ērtā apģērbā, kā arī draudzīgi un citādi pozitīvi noskaņotam, bet par ekipējumu parūpēsies ''Dodkepu.lv''. Savukārt licencēts treneris kamanu suņu sportā palīdzēs apgūt nepieciešamās iemaņas.

Vairāk par iespējām pieteikties pārgājieniem kopā ar haskijiem lasi šeit.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!