Foto: DELFI.ee

Igaunijas zemo cenu autobusu kompānija "Bus Transport Holding", kas strādā ar zīmolu "Superbus", maijā plāno sākt reisus maršrutā Tallina Pērnava Rīga, pagarinot pašreizējo maršrutu Tallina Pērnava.

Autobuss abos virzienos kursēs trīs reizes dienā.

"Jaunā līnija paplašinās mūsu iespējas un pavērs jaunu lappusi mūsu attīstības plānos," sacīja "Bus Transport Holding" ģenerāldirektors Lauri Helke.

Helke stāstīja, ka sadarbībā ar Polijas uzņēmumu "Polskibus" atklātā līnija Tallina Varšava iemanto arvien lielāku popularitāti un uzticīgu klientu bāzi.

"Tādēļ mēs nolēmām atklāt jaunu līniju, reaģējot uz pasažieru vēlmēm. Ceram, ka pirmie autobusi šajā maršrutā sāks kursēt maijā," viņš paziņoja.

"Superbus" plāni neaprobežojas tikai ar Igaunijas tirgu, un kompānijas reģionālās attīstības vadītājs Jāns Mirks paziņojis, ka uzņēmums cer jau tuvākajā laikā paziņot par tālāku attīstību.

Plānots, ka maršrutā Tallina Pērnava Rīga kursēs 14,5 metrus gari autobusi "Van Hool Astrom" ar 89 pasažieru vietām.

Decembra vidū "Superbus" autobusi sāka pārvadāt pasažierus trīs maršrutos starp Tallinu un Tartu, Narvu un Pērnavu.

"Bus Transport Holding" pieder Lielbritānijas uzņēmējam Braienam Sateram, kuram piederošas kompānijas veic zemo cenu autobusu pārvadājumus Lielbritānijā un citur pasaulē. Viņš ir izteicis interesi sākt darbību arī Latvijā un Lietuvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!