Foto: LETA

Interesenti, kuri vēlas iepazīt Rīgas Centrāltirgus paviljonus, pazemes pilsētu, Gaļas paviljona peronu un nodegustēt tikai tur pieejamos tirgus gardumus, aicināti piedalīties izlozē, liecina ieraksts Rīgas Centrāltirgus feisbuka lapā, kuras uzvarētājiem tieši šāda iespēja tiks dota. Vēstīts, ka ekskursiju konkurss tiks rīkots katru mēnesi, un tajā var piedalīties jebkurš rīdzinieks vai pilsētas viesis.

Konkurss norisinās Rīgas Centrāltirgus feisbuka lapā. Lai piedalītos izlozē, jābūt konkrētās lapas sekotājam, pie ieraksta jāatzīmē draugu ar, kuru vēlies kopā doties šajā ekskursijā, kā arī jādalās ar ierakstu.

Mēneša laimīgie uzvarētāji tiks izlozēti 16. augustā, savukārt pirmās ekskursijas datums noteikts 20. augustā pulksten 11.

Ņemot vērā epidemioloģiskos noteikumus, ekskursijā piedalīties var personas ar Covid-19 sertifikātu vai uzrādot negatīvu Covid-19 testu (ne vecāku par 48 stundām). Vēstīts, ka uzvarētāji tiks izvēlēti pēc nejaušības principa.

Taču, ja pašam ekskursijā doties negribas, sev zināmu iemeslu dēļ tajā nevari doties vai vienkārši vēlies sagatavoties piedzīvojumam, ielūkoties šajā rakstā, kur portāls "DELFI" apraksta viesošanos pazemes pilsētā. Tur esot tuneļi, saldētavas un pat spoks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!