Foto: AFP/Scanpix
Ceļošana Japānas robežās ar vilcienu nu pacelsies jaunā komforta līmenī - jūlijā te sāks kursēt īpašs vilciens, kurā būs pieejamas kāju vanniņas nogurušiem ceļotājiem, informē "Japandailypress.com".

Japānas dzelzceļa uzņēmums "JR East" paziņojis, ka īpaši aprīkotais vilciens piedāvās jaunu komforta līmeni - karstas un aukstas kāju vannas, tatami paklājus un bāru ar ķiršu koka mēbelēm. Tas viss palīdzēs nogurušiem ceļotājiem atpūsties brauciena laikā.

Vilciens kursēs 148 kilometrus garā posmā starp Fukušimu un Šindžjo pilsētām Japānas ziemeļaustrumu daļā. Tā laiks ceļā - divas stundas.

Vienā no sešiem vagoniem atradīsies divas iegarenas formas vannas, kurās savas kājas vienlaicīgi varēs gremdēt vairāki pasažieri. Vagons aprīkots ar milzīgiem logiem, lai ceļotāji varētu vienlaicīgi baudīt relaksējošo procedūru un dabasskatus pa logu.

Trīs citos vagonos ceļotāji varēs atpūsties pie tradicionālajiem zemajiem galdiņiem, kas izgatavoti no ķiršu koka, izdzert pa glāzītei sakē un atpūsties uz tatami pkalājiņiem. Vēl citā vagonā būs ierīkots bārs, un tikai viens atlikušais vagons būs aprīkots ar krēsliem sēdēšanai ierastā veidolā.

Vilciens arī ārēji būs noformēts īpaši - tam būs speciāls krāsojums un uzraksti. Sastāvs jau ieguvis savu nosaukumu - "Toreiyu". Lai tiktu pie braukšanas, biļetes būs jārezervē iepriekš.

Īpašais vilciens kursēs apmēram 120 dienas gadā - galvenokārt brīvdienās un svētku dienās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!