Foto: Publicitātes attēli
Cīravas Mežaparkā viena no dabas takām ir kļuvusi par Skaņo taku. Tajā piecās dažādās vietās izvietoti Latvijā līdz šim nebijuši skanoši mākslas vides objekti, kuri ir izgatavoti no metāla, un ar tiem ir iespējams radīt skaņas, pastāstīja Cīravas tūrisma informācijas punkta pārstāvji.

Sestdien, 20.oktobrī, pulksten 13 Cīravas Mežaparkā norisinājās jaunizveidotās Skaņās takas atklāšana. Pasākuma laikā varēja sastapt vides mākslas objektu autorus Armandu Vecvanagu un Jēkabu Voļatovski. Par projektu pastāstīja Aizputes novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Iveta Kļevcova. Savukārt ar Cīravas Mežaparka attīstības plāniem iepazīstināja pagasta pārvaldes vadītājs Artis Čanders.

Projekts "Skaņu radošu vides objektu izgatavošana un uzstādīšana Cīravas Mežaparkā" realizēts ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Aizputes novada pašvaldības atbalstu.

Ja sanāk šeit būt, pie reizes noteikti vērts pastaigāt arī pa Cīravas bebru taku, kas vijas gar Durbes upi un kurā atrodami dažādi izklaidējoši elementi. Vairāk par taku lasi te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!