Foto: Ekrānuzņēmums

Patriks Hortons ir mākslinieciskais direktors reklāmas aģentūrā, kurš dzīvo Bruklinā, Ņujorkā. Jau ziņots, ka pirms dažām dienām šo ASV daļu pārsteidza pamatīga sniegavētra, bet Patriks ar saviem dzīvokļa biedriem izmantojis radušos iespēju un no sniega uzbūvējis iglu. Pēc trīs stundu ilga darba nams esot bijis gatavs un draugi par to publicējuši sludinājumu naktsmāju īres portālā Airbnb.com.

Iglas īre tika piedāvāta par 200 dolāriem (184 eiro) naktī, raksta portāls Distractify.com.

Vēsā naktsmītne sludinājumā raksturota kā "roku darbs", kas "celta tikai no dabīgiem materiāliem". "Piedāvājam unikālu dzīves pieredzi šikā, mājai līdzīgā bungalo tev un tavai otrai pusītei," teikts aprakstā. Sniega celtnē uz grīdas izveidota guļvieta ar segām, spilveniem un ādām.

Tomēr mājvietu meklēšanas vietnes Airbnb darbinieki drīz vien reaģējuši uz šo sludinājumu ar paziņojumu: "Diemžēl jūsu igla, lai arī ļoti labi būvēta, neatbilst mūsu standartiem un sludinājums ir izņemts no meklēšanas rezultātiem."

Airbnb.com ikvienam iespējams publicēt sludinājumus, kuros piedāvā naktsmītņu īstermiņa īri, bet portāls patur tiesības aizdomīgus vai krāpnieciskus, kā arī nedrošus piedāvājumus dzēst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!