Foto: Publicitātes attēli

Lai gan daudzi jau ir sagatavojušies pavasara atnākšanai, laika prognoze liecina, ka kārtīga ziema Latvijas teritorijā vēl kādu brīdi būs jūtama. Šis ir īstais laiks, kad baudīt ziemas priekus! Distanču slēpošanai var ļauties Jūrmalā, kur pieejamas šim nolūkam izveidotas trases, un viena no tām pat vairāk nekā 20 kilometru garumā.

Slēpošanas cienītājiem Jūrmalas pilsētas pludmalē no Lielupes līdz Jaunķemeriem izveidota slēpošanas trase 22 kilometru garumā, kas paredzēta klasiskajai distanču slēpošanai. Dzintaru pludmalē izveidota īsāka trase, kura paredzēta slēpošanai slidsolī, taču abu veidu slēpošanai pieejama arī trase Dzintaru mežaparkā.

Baudīt aktīvu atpūtu ziemā var arī diennakts tumšajā laikā, kad trase slēpošanai slidsolī pieejama no Dzintaru koncertzāles Turaidas ielā līdz Tirgoņu ielai Majoros, kur izveidota kilometru garā pastaigu taka ar apgaismojumu.

Foto: Publicitātes attēli

Dzintaru mežaparkā pieejama distanču slēpošanas trase gan klasiskajā, gan slidsolī divu kilometru garumā. Vakaros parks ir izgaismots. Dzintaru mežaparks apmeklētājiem atvērts katru dienu no pulksten 9 līdz 22.

Sagatavotās trases slēpotājiem pieejamas bez maksas. Jāpiebilst, ka šis nav pirmais gads, kad Jūrmalā izveidotas distanču slēpošanas trases tieši šajās vietās.

Ja pēc slēpošanas kļuvis par vēsu, šajā rakstā atradīsi idejas, kurp smelties siltumu Jūrmalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!