Palanga ir Lietuvas populārākā kūrortpilsēta ar mājīgām pludmalēm un pasakainiem saulrietiem. To iecienījuši arī Latvijas ceļotāji, jo no Liepājas šīs "ārzemes" ir vien dažu desmitu kilometru attālumā. Palanga ir aizraujoša pilsēta jebkurā sezonā, tomēr pats labākais laiks, kad to apmeklēt, protams, ir vasara, kad var baudīt arī balto smilšu pludmales un plašās jūras sniegtos priekus.

40

Palangā, pašā pilsētas centrā, ir plaša, smilšaina un labiekārtota pludmale, kur ērti piebraukt arī ar personīgo auto. Vien jāņem vērā, ka daudzviet ir maksas stāvvietas, un arī tūristu (lasi - mašīnu) ir ļoti daudz.


Pludmalē ir daudz atrakciju bērniem, pa kādai kafejnīcai un, protams, viens no galvenajiem apskates objektiem - mols. Pie mola piestāj arī kuģīši, kas ved atpūtniekus jūras ekskursijās, kādas nav pieejamas, piemēram, mūsu Jūrmalā. Uz mola reizēm ir iespējams iegādāties arī žāvētas zivis, ko tirgo vietējie. Bet, ja pašiem līdzi paķerta "bada pātaga", var izmēģināt laimi jūras makšķerēšanā, un uz rudens pusi izvikt, piemēram, arī kādu buti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!