Par godu Starptautiskajai tūrisma dienai 30. septembrī Kocēnu novadā norisināsies vairākas aktivitātes, kurās aicināts iesaistīties ikviens.

Šajā dienā pulksten 10 notiks velobrauciens "Kocēni - Bērzaines ciems - Kocēni". Brauciena garums būs 40 kilometri, un ceļā ieplānots aplūkot un iepazīt Bērzaines ciemu, Jaunburtnieku baznīcu, Daviņu lielo akmeni, kā arī būs iespēja viesoties Grasbergu saimniecība ''Zilūži" un redzēt, kā piens pārtop dažādos veselīgos un gardos produktos.

Lai pieteiktos velobraucienam, aizpildiet anketu http://ej.uz/velo30sept, zvaniet 28644530 vai sūtiet vēstuli uz e-pasta adresi: toms.treimanis@kocenunovads.lv.

Starptautiskajā tūrisma dienā gan Kocēnu novada iedzīvotāji, gan viesi aicināti apciemot vietējos uzņēmējus. Laikā no pulksten 10 līdz 20 ikvienam ir iespēja doties uz veikparku "Rancho parks" Rubenē un, pasakot frāzi "Starptautiskā tūrisma diena", saņemt atlaidi 10 eiro apmērā.

Savukārt no pulksten 9 līdz plkst. 21 ikviens aicināts izmantot iespēju pasūti maltīti krodziņā "Mazais Ansis" un, pasakot frāzi "Starptautiskā tūrisma diena", saņemt 10 procentu atlaidi.

Papildu informācija: 28644530, e-pasts: toms.treimanis@kocenunovads.lv

Starptautiskās tūrisma dienas pasākumus organizē Kocēnu novada dome, sadarbojoties ar zemnieku saimniecību "Zilūži", veikparku "Rancho parks" un krodziņu "Mazais Ansis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!