Foto: Shutterstock
Līdz pat 12. februārim Milānā varēs apmeklēt apburošo balonu izstādi, kas bija redzama arī populārā seriāla "Emīlija Parīzē" 3. sezonā. Pēc tam, kad izstāde burtiski apbūra apmeklētājus Romā un Parīzē, tā ir devusies uz Itālijas pilsētu Milānu, vēsta "Euronews".

Plašajās "Superstudio" telpās ir skatāmi 18 mākslinieku darbi, kas apmeklētājus aizved sapņainā un pat mazliet psihodēliskā ceļojumā pa formu, tekstūru un krāsu plašo spektru.


Izstādē ir skatāmi daudzi darbi, kas jau guvuši popularitāti sociālajos medijos, tostarp Maksa Streihera guļošais milzis "Silenus" un "Hypercosmo" balonu baseins. Tāpat izstādē ir skatāmas dažādas instalācijas, kas ir neticami krāšņas un iespaidīgas.

Brīnumaino izstādi var apskatīt "Superstudio" telpās, kas atrodas vien 20 minūšu gājiena attālumā no Piazza del Duomo. Izstāde būs skatāma līdz pat 12. februārim, bet biļešu cena ir sākot no 14 eiro darba dienās un 18 eiro brīvdienās.

Vai interaktīvās mākslas tendences turpināsies?


Interaktīvās mākslas izstādes ar jaudu ir atsākušas darboties visā pasaulē. Ilgstošas mājsēdes un interese par virtuālo realitāti ir iedvesmojušas daudzus māksliniekus radīt interaktīvus darbus, kas ir patiesi aizraujošs ceļojums laikmetīgā mākslā. Piemēram, 2022. gadā Horvātijas galvaspilsētā notika iespaidīga izstāde "Art Future". Bet 2022. gada izskaņā un šī gada sākumā interaktīvā balonu izstāde ir pārņēmusi vairākas Eiropas lielpilsētas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!