Foto: Publicitātes foto

Šīs vasaras izskaņā, 28. augustā, komandas no Latvijas un Lietuvas piedalīsies "Roadgames" organizētajā lielākajā auto orientēšanās piedzīvojumā Baltijā – "Liepāja–Klaipēda 2021". Startam gatavas ir jau gandrīz 200 komandas, skaitam turpinot pieaugt katru dienu, vēstī pasākuma organizatori.

Sacensības ilgs septiņas stundas, visas dienas garumā garantējot azartiskas sajūtas, radošus uzdevumus un pārsteigumus no "Circle K", "If Apdrošināšana", "220.lv", "Hanzas Maiznīca" un citiem sadarbības partneriem. Uzvarētāju paziņošana notiks 28. augustā pulksten 19:30 ''Roadgames'' ''Youtube'' kanālā.

"Šogad "Roadgames" komanda latiņu ir uzstādījusi īpaši augstu, jo šī ir pirmā reize, kad organizējam sacensības starptautiskā mērogā. Tā kā dalībnieku vidū ir komandas gan no Latvijas, gan Lietuvas, spēle un komunikācija noritēs latviski un lietuviski. Esam izaicinājuši sevi itin visā, sākot ar unikālu un vienlīdzīga apjoma spēles satura izstrādi katras valsts teritorijā un beidzot ar video pārraides sagatavošanu rezultātu paziņošanai," stāsta "Roadgames" vadītāja Liene Grenevica.

Organizatori norāda – spēles dalībnieki varēs sacensties savas valsts teritorijā, taču, ja ir vēlme doties punktu medībās uz kaimiņvalsti, robežas šķērsošanai jāsagatavojas jau laicīgi. 48 stundas pirms došanās piedzīvojumā jāaizpilda ceļošanas apliecinājums (Latvija, Lietuva), kā arī jāsagatavo vakcināciju vai vīrusa izlimošanu apliecinošs Covid-19 sertifikāts vai negatīvs tests.

Biļetes iepriekšpārdošanā un detalizēti spēles noteikumi atrodami "Roadgames" mājaslapā www.roadgames.com. Piedalīties aicināts ikviens piedzīvojumu entuziasts, kurš sasniedzis 13 gadu vecumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!