Šogad Liepājas Jūras svētki notiks notiks 8. jūlijā Jūrmalas parkā, un svētku programmā būs baudāma mūzika, amatnieku un mājražotāju tirgus un aizraujošas aktivitātes, lai radītu neaizmirstamus mirkļus visiem apmeklētājiem un īpašu atmosfēru pie Baltijas jūras, informē Liepājas Kultūras pārvaldē.

Jūras svētki Liepājā kļuvuši par vienu no gaidītākajiem vasaras notikumiem, pulcējot tūristus un vietējos iedzīvotājus un piedāvājot plašu izklaides un kultūras programmu visām vecuma grupām. Arī šogad svētki norisināsies Jūrmalas parkā, teritorijā no Jūrmalas līdz Rožu ielai, ietverot pludmales zonu.

Jūras svētki sāksies ar piemiņas brīdi pie pieminekļa bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem Kūrmājas prospekta galā. Muzikālā, kultūras un izklaidējošā daļa sāksies pulksten 12. Svētku apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja klausīties plašu muzikālo programmu dažādām gaumēm un vecumiem, kā arī piedalīties organizētajās aktivitātēs un iepirkties Jūras svētku tirgū. Bērniem un ģimenēm tiks nodrošināta īpaša spēļu zona ar daudzveidīgām aktivitātēm un atrakcijām, kur mazie svētku apmeklētāji varēs izbaudīt laiku jautri un izglītojoši.

Vakara programmā no pulksten 19 paredzēts tradicionālais Jūras svētku koncerts, kurā uzstāsies Latvijā iemīļoti mūziķi un aizpildīs piejūras gaisotni, nodrošinot enerģiju un pozitīvu noskaņu. Jūras svētki ir vērienīgs notikums, kas apliecina un svin jūras un Liepājas kā nozīmīgas ostas pilsētas nozīmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!