Foto: Jurgis Ramanauskas/Skaistė Kaurynaitė, BNS, Delfi.lt

Diviem lietuviešu studentiem radošo reklāmu kurss izvērsies īpaši veiksmīgs – viņu izveidoto projektu, kurā sieviete, guļot uz izveidotas pasaules kartes, ar roku "sagrābusi" tieši Lietuvu, piesaistījušas vietējo tūrisma uzņēmumu uzmanību. "Euronews" raksta, ka reklāmas galvenā doma ir vērst uzmanību, ka tieši Viļņa ir Eiropas G punkts.

"Neviens nezina, kur G punkts ir, bet to atrast ir tā vērts" – šāds ir izveidotās reklāmas apraksts, kurā kā salīdzinājums izmantots "neizzināmais" sievietes ķermeņa G punkts.

Projekta autori ir divi studenti – Jurgis Ramanauskas un Skaistė Kaurynaitė (25 un 27 gadi). Arī skolas pārstāvji (The Atomic Garden School) ir patiesi priecīgi par radīto ideju un tās lielo popularitāti.

Attīstības aģentūra "Go Vilnius" vēlas šo projektu izmantot, lai popularizētu valsti visā pasaulē, tāpēc šobrīd tiek apspriesti nepieciešamie jautājumi.

Līdz Viļņai no Rīgas ar savu auto var nokļūt 3,5 stundu laikā, bet ar sabiedrisko transportu brauciens aizņems nedaudz vairāk – aptuveni 4,5 stundas. Iespējams arī aizlidot līdz Viļņas lidostai, kas no pilsētas centra ir vien 15 minūšu brauciena ar sabiedrisko transportu attālumā.

Viļņā ir ārkārtīgi daudz skaistu vietu, piemēram, Ģedimina tornis, Viļņas katedrāle, Austras vārti, kā arī Trāķu ezerpils, kas atrodas turpat pilsētas pievārtē. Plašāku informāciju gan par šīm, gan citām vietām atradīsi šajā rakstā.

Taču, ja gribas doties uz Lietuvu, pavadīt laiku svaigā gaisā un papildus Viļņai apskatīt arī citas vietas, apskati šo rakstu, kurā aprakstītas atpūtas iespējas tieši šajā gadalaikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!