Foto: Publicitātes foto
Šovasar ceļotājus Lubāna ezera apkaimē aicina iesaistīties tūrisma akcijā un apceļot Latvijas lielākā ezera apkārtni. Piedāvājumā iekļautas Lubāna ezera apkārtnes tūrisma vietas Madonas, Rēzeknes, Lubānas, Balvu, Rugāju un Varakļānu novados. Akcijas laiks ir no 1. maija līdz 1. oktobrim, pastāstīja Madonas novada tūrisma informācijas centrā.

Lai piedalītos šajā akcijā, tūrisma informācijas centra mājaslapā jāatrod un jāizdrukā brošūra. Tad līdz 1. oktobrim jāapmeklē vismaz pieci tajā iekļautie akcijas objekti un jāizmanto kāds no to pakalpojumiem. Tur saimnieks dalībnieka kartē izdarīs atzīmi, bet akcijas noslēgumā no visām kartēm tiks izlozētas 30, kas saņems balvas no apskates objektiem.

Akcijā iesaistījušies 26 tūrisma objekti – zemnieku un zvejnieku siamniecības, viesu mājas, darbnīcas.

Aizpildīto dalībnieka karti līdz 1. oktobrim var atstāt vairākos no akcijas objektiem, nofotografēt un aizsūtīt uz e-pasta adresi tic@madona.lv vai pa pastu ar atzīmi "Lubāna ezera noslēpumi 2016", Saieta laukums 1, Madona, LV 4801. Tāpat to var ņemt līdzi uz akcijas noslēguma pasākumu, kas 1. oktobrī notiks atpūtas kompleksā "Bāka" Lubāna ezera krastā.

Foto: Publicitātes foto

Vairāk informācijas: Visitmadona.lv

Ko apskatīt Madonā, lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!