Foto: Shutterstock
8. decembrī Sabilē, kas pazīstama ar saviem vīna svētkiem, plūdīs vīna upes un pilsēta pārtaps par karstvīna galvaspilsētu. Svētkos neiztikt bez karstvīna piedevām un īpašiem garšas pastiprinātājiem – krustnagliņām, mandarīna daiviņām, piparmētrām un citiem baudījumiem, kā arī citām lustībām.

Jau no pulksten 11 dažādās vietās pilsētā norisināsies svētku pasākumi ar tirdziņu, koncertiem, sportiskām aktivitātēm un garšas baudījumiem, kā arī Lielās egles iedegšanu centra laukumā.

Pulksten 11.30 varēsi baudīt "Piparmētru" jeb svētku atklāšanu centra laukumā, bet no pulksten 10 līdz pat 20 piešaut mēli "Pūdercukuram" – apmeklēt dāvanu tirdziņu "Saradē", Rīgas ielā 34. Ja gribas ko asāku, tad jādodas uz "Pipariņu" – kafejnīcu "Zani" cept piparkūkas. Bet jau pulksten 14 "Rozmarīnā" jeb Sabiles sidra namā gaidāms ēdienu gatavošanas šovs ar Elmāru Tanni. Pulksten 16.15 ikviens ir aicināts piedalīties "Rozīnes šokolādē" jeb teatralizētā konfekšu un cepumu parādē "Saldumtūte" centra laukumā. Savukārt no 19 līdz 23 būs kārtīgs karstvīns un karstas dejas ar "dj DRY" centra laukumā.

Ko apskatīt šajā pusē, ja ceļi veduši uz Sabili, atradīsi te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!