Foto: Shutterstock

No sestdienas, 1. aprīļa, starptautiskais pasažieru pārvadātājs "Lux Express" papildinās reisu skaitu no Rīgas uz Tartu. Tādējādi ikdienas reisu skaits starp abām pilsētām tiks palielināts līdz trim katrā virzienā, informē "Lux Express".

"Reisu skaita papildināšana starp Rīgu un Tartu ļaus abu valstu iedzīvotājiem mobilāk pārvietoties starp abām pilsētām, izmantojot to sniegtās biznesa un atpūtas iespējas," saka "Lux Express" starptautiskā biznesa vadītājs Raits Remmels. Viņš piebilst, ka reisu skaits starp Rīgu un Tartu tiks papildināts ar agro rīta reisu Tartu–Rīga pulksten 5.25, kā arī ar dienas reisu Rīga–Tartu pulksten 14.15.

Tartu vicemērs Raimonds Tamms uzver: "Labs transporta savienojums ar Latvijas galvaspilsētu un tur esošo lidostu ir ārkārtīgi svarīgs Tartu un kopumā visai Dienvidigaunijai. Protams, arī mūsu viesiem no Latvijas ļoti svarīgas ir plašākas iespējas nokļūt Tartu, īpaši tāpēc, ka Tartu nākamgad kļūs par Eiropas kultūras galvaspilsētu."

Tiešie reisi starp Rīgu un Tartu no 1. aprīļa: Rīga–Tartu pulksten 9.00, 14.15 un 18.45, savukārt virzienā Tartu–Rīga pulksten 5.25., 9.05. un 18.30.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!