Foto: Imago/Scanpix/LETA
Dziedātājs Robijs Viljamss vēlas ķerties klāt lielāku sapņu īstenošanai, un viens no tiem ir savas viesnīcas atklāšana Dubaijā, raksta "The National News". Popzvaigzne podkāstā "Rewind" atklājis, ka ir regulārs šīs pilsētas viesis un pēc tam, kad pandēmijas laikā viņam bija jāatceļ vairāki šovi Lasvegasā, radusies ideja "uzbūvēt viesnīcu, lai pats tajā varētu uzstāties".

Mūziķis podkāstā atklājis, ka viņu aizrauj ideja par savu viesnīcu un lepojas, ka apņēmies īstenot šo vēlmi. Lai gan šobrīd viņš nevar nosaukt konkrētu laiku, kad sāksies viesnīcas būvniecība, Viljamss atzīst, ka pazīst īstos cilvēkus, kas uzklausīs un atbalstīs viņa idejas.

Mājienus par saviem plāniem būvēt viesnīcu Viljamss izteica jau pagājušā gada novembrī žurnālam "The National's Luxury", sakot, ka šajā jomā saskata milzu potenciālu.

"Man patīk Dubaija un gribu tur daudz strādāt. Es neesmu slavens Ziemeļamerikā. Man bija rezidence Vegasā, bet visiem maniem faniem uz šoviem bija jālido," mūziķa teikto podkāstā citē "The National News". "Es redzu Dubaiju kā Vegasu, un man šķiet, ka tā var kļūt par kaut ko vairāk, taču ar visām Vegasas labajām īpašībām. Es gribu būt izklaides vēstnieks Dubaijā, jo redzu tam potenciālu. Redzu sevi būvējam viesnīcas un veidojam viesnīcu interjeru. Man ir lieli plāni."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!