No 24. līdz 26.jūlijam Mazsalacas pilsētas svētku "Ērenpreisam 124" laikā organizācija "Jauniešu vētra" aicina pievienoties velobraucienam "Ar feļļiem gar Salacu", palielināmo bērnu velosipēdu izmēģinājumos, kā arī izbaudīt plašo svētku kultūras programmu.

Projekta "Radām novadam" Vidzemes Augstskolas komanda "Jauniešu vētra", kas darbojas Mazsalacas novadā, 24.jūlijā pulksten 17:00 līdz apmēram 20:00 aktīvās atpūtas cienītājus aicina pievienoties veloizbraucienam "Ar feļļiem gar Salacu". Brauciena laikā iecerēts apskatīt dabas objektus, Skaņokalnu no klints puses, viesoties "Dzintaru" saimniecībā, kas nodarbojas ar strausu audzēšanu, retro auto, seno mantu krātuvē un trušu saimniecībā "Pļaviņas". Velobraucienam iespējams pieteikties līdz 23.jūlijam pa epastu jauniesuvetra@gmail.com vai zvanot 26458267. Dalības maksa no dalībnieka viens eiiro. Veloizbrauciena noslēgumā pikniks un iespēja vairāk uzzināt par jauno bērnu palielināmo velosipēdu no "Speed up Bike".

Ja nepieciešama velosipēda un ķiveres noma, aicinām sazināties. Diviem brauciena dalībniekiem būs iespējams ar riteni no "Speed up Bike" braukt visu maršrutu, pieteikšanās speedupbike@gmail.com. Velosipēdu noma iespējama arī veikalā "X centrs" (tālr. 29453079).

Pēc velobrauciena, pulksten 22:00 kino programmu būs sarūpējis Mazsalacas novada kultūras centrs. Savukārt sestdienā, 25.jūlijā jau pulksten 8:00 svētku dienu ieskandinās ritma grupa "Radiridiri". 

25.jūlijā no pulksten 12:00 līdz 18:00 tematiskas velo atrakcijas bērniem piedāvās "Speed up Bike" jauno velosipēdu ražošanas idejas autori, būs iespēja veikt izmēģinājuma braucienus. Dienu papildinās klinšu kāpšanas atrakcija, bulciņu festivāls, tradicionālais seno velosipēdu parādes brauciens, kā arī balle. Ar pilnu pasākuma programmu iespējams iepazīties mazsalaca.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!