Foto: F64
Šajā nedēļas nogalē turpinās darboties vairāki slēpošanas kalni un trases, liecina informācija kalnu un trašu pakalpojumu nodrošinātāju mājaslapās.

To kalnu un trašu vidū, kas darbosies nedēļas nogalē, ir arī kalni un trases, kuri apmeklētājiem ir atvērti šodien, piemēram, "Žagarkalns" šodien darbojas no plkst. 15, bet sestdien un svētdien no plkst. 10, bet "Milzkalns" šodien darbojas no plkst. 12, bet brīvdienās no plkst. 10.

Arī "Reiņa trase" ir to trašu vidū, kas šodien ir atvērta, darbu sākot no plkst. 14. Taču par darbību brīvdienās informācija vēl nav publicēta.

Tāpat nedēļas nogalē sola darboties arī kompleksa "Gaiziņš" gan Mazā, gan Lielā Golgāta trase, kas apmeklētājiem šodien pieejamas no plkst. 14.

Kā liecina informācija pakalpojumu sniedzēju mājaslapās, šodien darbojas un arī nedēļas nogalē darbosies arī "Riekstukalns", "Egļu kalns", "Rēķu kalns", "Gaiziņkalns" un "Ozolkalns".

Tikmēr to kalnu vidū, kas bija sākuši darbu šajā sezonā, bet šajā nedēļas nogalē nestrādās, ir "Viešūra kalns" un "Siguldas pilsētas trase".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!