Foto: Publicitātes attēli
Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic no 30. marta uzsāka lidojumus no starptautiskās lidostas "Rīga" uz Aberdīnas pilsētu Lielbritānijā, portālu "Delfi" informē lidostas pārstāvji. Jaunais maršruts nodrošinās ērtu ceļošanu starp divām pilsētām, kā arī tālāk uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā, Krievijā un NVS valstīs.

"airBaltic" veiks lidojumus no Rīgas uz Aberdīnu četras reizes nedēļā - pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās un svētdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737 lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni divas stundas un četrdesmit minūtes. 

"Esam gandarīti, ka nacionālā aviokompānija piedāvā arvien jaunus lidojumu galamērķus. Esmu pārliecināts, ka jaunais maršruts dos papildu iespējas abu valstu uzņēmējiem, kā arī veicinās tūrisma attīstību, ļaujot ceļotājiem iepazīt gan Latviju un Rīgu, gan Skotijas aizraujošo dabu un vēsturi," uzsver starptautiskās lidostas "Rīga" valdes priekšsēdētājs Aldis Mūrnieks.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir vadošā lidosta Baltijas valstīs. No lidostas "Rīga" vasaras sezonā pieejami 83 tiešie galamērķi, ko nodrošina šādas aviokompānijas: airBaltic, Ryanair, WizzAir, Aeroflot, Lufthansa, Norwegian, Finnair, Uzbekistan Airways, LOT, Utair, Transaero, Belavia, Turkish Airlines, Onur Air, Utair Ukraine, Ellinair, SmartLynx.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!