Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Ik gadu aviācijas drošības un produktu novērtēšanas aģentūra "Airline Ratings" piešķir balvas labākajām aviosabiedrībām pasaulē. Šogad par visizcilāko aviosabiedrību 2020. gadā atzīta “Air New Zealand”.

Kāpēc tieši šī aviokompānija? Kā izceļ CNN, viņi parūpējušies par lielisku izpildījumu: gan izceļas ar drošības statistiku, gan arī motivēto apkalpes attieksmi. Šī nebūt nav pirmā reize, kad šī aviokompānija izpelnījusies šādu godu – apbalvojumu "Air New Zealand" ieguvusi jau sesto reizi, šajā gadā atgūstot šo titulu no pērnā gada uzvarētāja, proti, "Singapore Airlines", teikts CNN.

Top desmit aviokompānijas 2020. gadam:

1. "Air New Zealand"
2. "Singapore Airlines"
3. "All Nippon Airways"
4. "Qantas"
5. "Cathay Pacific"
6. "Emirates"
7. "Virgin Atlantic"
8. "EVA Air"
9. "Qatar Airways"
10. "Virgin Australia"

Aviosabiedrības izcilības balvas izceļ labākos no labākajiem šajā nozarē, izvērtējot vismājīgākās aviokompānijas atpūtas telpas, labākās pirmās klases kajītes un izklaides iespējas lidojuma laikā. Tāpat tiek izvērtēts flotes vecums, pasažieru atsauksmes, kā arī citas kategorijas.

"Mūsu analīzē "Air New Zealand" bija pirmajā vietā lielākajā daļā kritēriju, kas ir izcils sniegums, ja pretī stāv pārvadātāji ar lielākiem resursiem," teicis "Airline Ratings" galvenais redaktors Džefrijs Tomas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!