Ukrainas rietumos, Rivnes apgabalā, esošajā Klevaņas pilsētā ir kāda ļoti romantiska vietiņa, ko vietējie nosaukuši par "Mīlestības tuneli". Tas ir pamests dzelzceļa posms, pār kuru savijušies sliežu malās augošo koku zari, veidojot savdabīgu tuneli. Ar īpašu fantāziju apveltītie mēdz teikt, ka tas ir kā portāls uz paralēlo pasaku pasauli.

Papildu noslēpumainības auru "Mīlestības tunelim" piešķir tas, ka ne visi, kas šo vietu meklē, to atrod. Bet, ja atrasts, tunelis vilināt vilina sadodies rokās un doties nesteidzīgā pastaigā, atklāt otram rūpīgi glabātus noslēpumus un atzīties mīlestībā. Vietējie iedzīvotāji tic, ka visas, te iedomātās mīlētāju vēlēšanās piepildīsies.

"Mīlestības tunelis" laika gaitā kļuvis par kāzinieku tradīciju - jaunlaulātie savā nozīmīgajā dienā te ierodas, lai iedomātos kvēlākās vēlēšanās, kā arī, lai iegūtu fantastiski skaistas foto atmiņas.

Piemērotākais laiks tuneļa apmeklēšanai - vasaras vidus un zelta rudens. Ziemā labāk braukt pēc sniegputeņa, kamēr zarus klāj mirzoši baltas kupenas, raksta "Udivitelno.com".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!