Foto: Gytis Vidžiūnas
Pakrojas muiža Lietuvā, svinot skaisto ziemu, aicina uz ledus skulptūru un uguns festivālu "Ledus karaliste". Festivāls norisināsies no 22. līdz 24. februārim un tajā būs aplūkojamas vairāk nekā 40 ledus skulptūras, kā arī tur norisināsies lāzeru un uguns šovs – simfonija.

Pakrojas muižas komanda, kas pirms mēneša uzņēma Lielo Ķīnas laternu festivālu, aicina ģimenes no Baltijas valstīm tikties atkal, lai jau trešo reizi piedāvātu ziemīgu izklaides programmu dažādām gaumēm. Šī gada festivāla tēma ir "Zvaigznāji".

Ledus skulptūru mākslinieki no dažādām valstīm šogad apņēmušies veidot Lietuvā vēl nepieredzēta mēroga skulptūras no masīviem ledus blokiem. Pēc tumsas iestāšanās, gaismu instalācijas izgaismos pils parku un norisināsies lāzeru – uguns simfonija "Ceļojums zem zvaigznēm".

Foto: Gytis Vidžiūnas

Dienas laikā būs pieejamas dažādas cirka izklaides – apmeklētājus iepriecinās žonglieri, mākslinieki uz pāļiem, leļļu teātris, karuseļi un bērnu vilcieniņš. Savukārt muižas klētī norisināsies izglītojošas spēles visai ģimenei, kurās būs iespēja iepazīt zvaigznājus un to stāstus. Biļetes iespējams iegādāties šeit, savukārt vairāk informācijas atradīsi te.

Festivāla norises laiki:

  • Piektdien, 22.02. – no pulksten 16 līdz 21;
  • Sestdien, 23.02. – no pulksten 12. līdz 22;
  • Svētdien, 24.02. – no pulksten 12 līdz 20.
Foto: Gytis Vidžiūnas

"Tūrisma Gids" atgādina, ka no 8. līdz 10 februārim ledus skulptūru festivāls norisināsies arī Jelgavā. Vairāk par to lasi te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!