Foto: Publicitātes foto
Ierastās daudzstāvu viesnīcas jau sen izgājušas no modes. Tagad vairums tūristu meklē orģinalitāti - ko interesantu un neredzētu.

Tās ir kastīšu jeb pop - up viesnīcas - ekskluzīvas, mobilas, inovatīvas un ar spēcīgu pārsteiguma piedevu.

Šajos laikos visi meklē daudz vairāk nekā tikai komfortu un greznību. Nodrošināt tūristu acij neredzētu, jaunu un autentisku pieredzi ir daudz grūtāk, bet kastīšu viesnīcas noteikti to ir paveikušas. Skaļajā pilsētas ikdienā romantiska vientulība vienmēr tiek augstu novērtēta, bet dodoties ceļojumā, sanāk attapties tajā pašā desmitstāvīgajā viesnīcā, kur gaiteņos tik durvis pie durvīm, un no kņadas neizbēgt.

Kastīšu viesnīca ir kompakta viesnīcas istaba, kas aprīkota ar visu nepieciešamo - atsperu gultu, dušu, iPod dokstaciju un gaisa kondicionieri. Viss ietverts 16 kvadrātmetru lielā, pārstrādātā kravas konteinerā.

Foto: Publicitātes foto

Konteineri tiek ražoti Ķīnā, pēc tam tos visā pasaulē izmanto kravas pārvadājumiem. Tā kā ne vienmēr ir izdevīgi pēc kravas atvešanas tos atgriezt atpakaļ tukšus, konteineri bieži tiek atstāti ostās. Tas pavedināja idejas autorus domāt zaļi un pielietot tukšos kravas konteinerus citām vajadzībām.

Šī unikālā koncepcija piedāvā ideālu piedzīvojuma un komforta kombināciju katram ar savu panorāmas skatu aiz loga, jo konteineri jau var aizvest un novietot kur vien sirds kāro. Pašam savs skats, sava viesnīca un nekādu skaļu kaimiņu, par kuriem uztraukties!

Kastīšu viesnīcu mājaslapā var uzzināt vairāk informācijas, un katrs ieteikt arī sev vēlamo vietu, kur lai viesnīcas istaba, cilvēkam atbraucot, viņu sagaida.

embed-map.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!