Foto: Ikars Kubliņš

Publicējot 50 skaistākās neskartās pludmales, ceļošanas aģentūra "Flight network" 20. vietā iekļāvusi arī vienu no Latvijas "pērlēm" – Kolkasraga pludmali.

Pastaigājies pa zeltainām smiltīm, uzrāpies Kolkasraga skatu tornī, nogaršo vietējo kūpināto zivi un izbaudi saullēktu vai saulrietu – to visu šajā vietā iesaka izmēģināt "Flight Network", kas publicējis pludmaļu apskatu un aicina interesentus uz Latviju.

Jau ziņojām, ka par pasaulē labāko pludmali atzīta Navagio Grieķijā. Bet kuras vēl ierindojušās šajā sarakstā? Vairāk lasi te.

Vietā, kur satiekas Baltijas jūra un Rīgas jūras līcis, atrodas viena no tūristu un migrējošo putnu iecienītākajām Kurzemes vietām – Kolkasrags. Kolkasraga piekrastes ūdeņi ir nozīmīga barošanās vieta caurceļojošajiem un ziemojošajiem ūdensputniem. Kolkasraga stāvlaukumā var novietot auto, iedzert kafiju, ir pieejamas arī labierīcības, stendu informācija par dabu un kultūrvēsturi. Izejot jūrmalā, paveras skats uz Kolkas bāku, kas uzcelta jūrā sēres galā, jūras plašumu ar kuģiem selgā, debesīm, mākoņiem, sauli. Šeit var redzēt slavenos krusta viļņus abu jūru sadures vietā.

Interesantu maršrutu līdz Kolkasragam, apskatot arī citas vietas, meklē te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!