Foto: EPA/LETA
Zoodārzs nav izklaides vieta tikai ģimenēm ar bērniem. Šo faktu vēl vairāk apstiprina Londonas zoodārza īpašā vēlo vakaru akcija – atpūtas programma pieaugušajiem, kas vēlas elpot vienā ritmā ar pilsētas džungļiem.

Katru šīs vasaras jūnija un jūlija piektdienu Londonas zoodārzs būs atvērts ilgāk kā parasti. No pulksten 18:00 līdz 22:00 zoodārzs būs pieejams tikai tiem, kas ir sasnieguši vismaz 18 gadu vecumu.

Šai vietai tik nepierastajā "bez bērnu" atmosfērā varēs aplūkot ne tikai zoodārza pastāvīgos 17 500 iemītniekus, bet arī vērot kabarē un komēdiju uzvedumus, pasēdēt īpaši šim pasākumam izveidotos bāros un kafejnīcās, klausīties akustisko mūziku un izbraukt karuseļos. Iespējams, viena no interesantākajām vakara izklaidēm būs "mēmā" diskotēka, kur mūziku varēs dzirdēt tikai caur individuālām austiņām. Zoodārza apmeklētāji varēs arī atgriezties bērnībā, izpriecājoties pieaugušo izmēra rotaļu laukumā (jā, būs arī bumbiņu baseins!).

Viens no galvenajiem apskates objektiem būs arī renovētais un nesen atvērtais tīģeru voljērs, kur Indonēzijas džungļu atmosfērā varēs sastapt divus Sumatras tīģerus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!