Foto: Publicitātes foto
Mūžīgās jaunības eliksīrs ir dzira, ko kārotu iegūt katra sieviete. Kamēr zinātnieki gudro šī eliksīra sastāvu, SPA speciālisti un kosmetologi nesnauž, piedāvājot arvien jaunas un trakākas jaunības un skaistuma atjaunošanas receptes. "Delfi ceļojumi" ir izveidojis neparastāko SPA procedūru ceļvedi

Ja dodaties uz uzlecošās saules zemi Japānu, iesakām izmēģināt japāņu kosmetologu piedāvāto procedūru - sejas un ķermeņa maskas no zelta. Speciālisti apgalvo, ka zelts ir īsts skaistuma atjaunošanas brīnumdaris - tas atjauno ādu un mazina krunciņas. Skaistumkopšanas salonā jūsu seja un ķermenis tiks pārklāts ar šķidru masu, kuras sastāvā ir 24 karātu zelts. Masa ar laiku sacietēs un jūs kļūsiet līdzīga faraona zelta statujai. Šāda procedūra nav lēts prieks, jo sejas maskas cena ir sākot no 200 ASV dolāriem, bet ķermeņa pārklāšana ar zeltu maksās apmēram 2 tūkstošus ASV dolārus. 

Japāņu skaistuma meistari piedāvā izmēģināt arī geišu skaistuma noslēpumu - putnu mēslu, jeb guano maskas. Šajā kosmetoloģijas jomā īpaši novērtēts tiek cīruļu un bezdelīgu guano. Jau pēc vienas šādas procedūras ir redzams efekts - āda izskatās jaunāka, zīdaina un maiga. Guano procedūras piedāvā arī Ķīnā, bet lielākais SPA centrs, kur praktizē guano procedūras atrodas Havaju salās. Lielā pieprasījuma dēļ uz procedūrām gan nākas pierakstīties krietnu laiku pirms to apmeklēšanas.

Meksikas kūrortu skaistuma salonos iespējams iegūt daili, izmantojot seno acteku skaistuma receptes. Šo procedūru var salīdzināt ar adatu terapiju, jo jūsu miesā tiek sadurtas milzīgas kaktusu adatas, līdz jūs līdzināties īstam ezim. Adatām pa virsu tiek lieta agaves sula, kas vēl vairāk pastiprina ādas reģenerāciju. Pirms procedūras, iespējams, lai saņemtos drosmi šādām eksekūcijām, klientes cienā ar tekilu, kura, starp citu, arī tiek gatavota no agaves.

Īpaši ekstrēmas izjūtas piedāvā indiešu skaistuma meistari. Tikai par nieka 70 ASV dolāriem jums ir iespēja izbaudīt masāžu ar čūskām, kuras laikā masieru lomā iejutīsies veselas sešas ložņas! Runā, ka dažas klientes šī masāža tā uzbudinājusi, ka viņas sasniegušas pat vairākus orgasmus un uz mūžīgiem laikiem zaudējušas bailes no čūskām.

Ēģiptē ir vērts izmēģināt tādas SPA procedūras, kā "Briljanta lietus" un pērļu masāžu, jo ar dārgakmeņu un minerālu palīdzību iespējams ne tikai atbrīvoties no kaitinošā celulīta, bet arī atveseļot organismu.

Maldivu salās iespējams apmeklēt vienīgo pasaules zemūdens SPA centru. Karsto smilšu un zālīšu masāžas laikā, jums būs iespēja tīksmināties arī par krāšņo zemūdens pasauli, jo centra sienas, protams, ir caurspīdīgas.

Lai gūtu īpašas sajūtas nemaz nav jādodas uz otru pasaules galu. Tepat, Londonā, ir iespējams izbaudīt matu skaistuma procedūru, kuras laikā jūsu galvas rota tiks apstrādāta ar kaviāru. Runā, ka ar šādu procedūru nereti sevi lutina arī slavenā modele Keita Mosa. Zēngalviņas īpašniecēm kaviāra procedūra izmaksās ap 250 eiro.

Šajā salonā ir pieejama vēl viena īpaša procedūra, kuru iemīļojušas dažādas pasaules slavenības - "Viagra matiem", un tās laikā tie tiek apstrādāti ar Aberdīnas buļļu spermu. Samaksājot 45 angļu mārciņas jūsu mati iegūs kāroto spīdumu un apjomu.

 SPA meistaru un kosmetologu fantāzijai nav robežu, mums atliek vien saņemt drosmi un iekrāt mazliet naudu, lai to visu izmēģinātu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!