Rīgā durvis vēris jauns projekts "Velo Viesnīca" –risinājums tiem rīdziniekiem, kuriem velosipēda novietošana ziemā sagādā lielākas vai mazākas galvassāpes.

Šaurs dzīvoklis, bieži uzlauzts pagrabs vai šķūnītis, kur velosipēds novietots "ziemas miegam", tie ir tikai daži no aktīvo riteņbraucēju bēdu stāstiem, kad velo sezona beigusies. Tādēļ velo veikals Burusports Čaka ielā šogad piedāvāšot iespēju atstāt velosipēdu uz ziemas sezonu no 1.oktobra līdz 1.aprīlim apsildītā un apsargātā velo viesnīcā.

Interese par viesnīcu jau esot, norāda veikala Burusports mārketinga vadītāja Dace Kurpniece. "Bet pagaidām sezona vēl īsti nav beigusies, taču drīzumā sagaidām velosipēdu pieplūdumu."

Telpa, kurā tiks glabāti riteņi, ir aptuveni 200 kvadrātmetrus liela un vietas pietikšot vairākiem simtiem velosipēdu.

"Vienīgais, ko vēlamies uzsvērt – mūsu telpās sagaidām tīrus velosipēdus. Ja klientam nav iespēja savu velo nomazgāt, par simbolisku samaksu to izdarīs mūsu servisa meistari," uzsver Kurpniece. "Esam padomājuši arī par juridisko pusi, lai velo īpašnieks pavasarī bez satraukuma var saņemt atpakaļ savu spēkratu. Katram velosipēdam paredzēta sava vieta kārtīgā, drošā un apsildāmā telpā."

Vedot riteni uz "ziemas guļu", līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments.

Vairāk informācijas: www.burusports.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!