Zemo cenu lidsabiedrība Ryanair šodien, 23.janvārī, sagaidīja astoņmiljono pasažieri. Tā bija Inna Kudrjasova, kas ieradās Rīgā no Londonas Stanstedas lidostas, un viņu sagaidīja Ryanair pārstāve un lidostas "Rīga" vadība. Šogad aviokompānija no Rīgas plāno palielināt pārvadāto pasažieru skaitu.

Kudrjasova saņēma Ryanair lidojumu kuponu un dāvanu no lidostas "Rīga". Visi pārējie reisa pasažieri par godu šim notikumam cienāti ar kūku.


Ryanair pirmajā reisā no Rīgas uz Frankfurtes Hānas lidostu devās 2004. gadā. Pašlaik tā no Rīgas piedāvā lidojumus uz 13 galamērķiem. 2015. gadā Ryanair plānojot palielināt pasažieru skaitu Latvijā līdz 885 000 klientiem, un uzturēt lidostā un reģionā 885 darbavietas, informēja uzņēmuma pārstāve Elina Hakkarainena.

Pašlaik Ryanair no Rīgas veic 55 reisus nedēļā.

Lai nosvinētu astoņmiljonā pasažiera sagaidīšanu, Ryanair izsludinājis aviobiļešu izpārdošanu lidojumiem janvārī, februārī un martā. Biļetes esot pieejamas konkrētos maršrutos no Rīgas uz Ķelni, Diseldorfu un Frankfurti, bet tās būs pārdošanā tikai līdz pirmdienas, 26. janvāra, pusnaktij, informēja Ryanair.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!