Foto: DELFI

Īrijas zemo cenu aviokompānija "Ryanair" otrdien, 19. septembrī, atcēlusi divus reisus uz un no Rīgas, pavēstīja starptautiskajā lidostā "Rīga".

"Ryanair" atcēlis reisu Londona/Stansteda-Rīga ar plānoto ielidošanas laiku pulksten 11.05 un Rīga-Londona/Stansteda ar plānoto izlidošanas laiku pulksten 11.30.

Par citiem atceltiem reisiem no un uz Rīgu aviokompānija lidostai "Rīga" pagaidām nav sniegusi informāciju.

"Lidostas Informācijas centrs saņem atsevišķus zvanus saistībā ar "Ryanair" paziņojumu par lidojumu atcelšanu, taču būtiski lielāku pasažieru interesi par "Ryanair" reisiem kā ikdienā nenovērojam," pauda lidostā.

Kā ziņots, Īrijas zemo cenu aviokompānija "Ryanair" 15. septembrī paziņoja, ka nākamo sešu nedēļu laikā atcels 40 līdz 50 avioreisus dienā, lai tādā veidā uzlabotu precizitāti un nodrošinātu iespējas pilotiem doties brīvdienās.

Kopumā tiks atcelti 1680 līdz 2100 avioreisi. Lidsabiedrība atcels 40 līdz 50 reisus dienā, kas ir mazāk nekā 2 procenti no tās lidojumu skaita, lai risinātu problēmas, ko izraisa lidojumu kontroles kavēšanās un streiki, slikti laikapstākļi, kā arī izmaiņas darbinieku brīvdienu grafikos.

"Mēs no sirds atvainojamies nelielam skaitam klientu, kurus ietekmē šo reisu atcelšana, un mēs darīsim visu iespējamo, lai vienotos par alternatīviem reisiem vai pilnīgu naudas atmaksu," paziņoja "Ryanair" komunikāciju vadītājs Robins Kīlijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!