Foto: Publicitātes foto

26. februārī pulksten 18.30 Valmieras tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina uz Ceļotāju stāstu vakaru, iepazīstoties ar aizrautīgās ceļotājas Sandas Serafinovičas pieredzes stāstu par trīs nedēļas ilgo ceļojumu eksotiskajā pasaules kontinentā Austrālijā. Ceļš tika veikts, pārvietojoties gan ar auto, gan sabiedrisko transportu un velosipēdu, kā arī izbaudot okeāna vēju matos, braucot ar motociklu gar tā piekrasti.

Stāstu vakarā uzzināsi, kā piedzīvot rudeni pavasarī, cik krāsās izgaismots pasaulslavenais Sidnejas Operas nams, ko tik bieži apbrīnojam fotogrāfijās. Kā ceļojuma plānu ietekmē globālā sasilšana, vai būtu jābaidās no zīmes "Bīstami! Pludmalē krokodili!", kādi ir iespaidi, apmeklējot 12 apustuļus, un vai tiešām tie ir 12. Šos un vēl citus stāstus atklās Sanda.

Lielpilsētu šarms, sajūsma par eiropietim neierastiem dabas skatiem, tūristu vietas un aizmirsti nostūri, okeāna varenība un lietusmežu bagātība – interesentiem būs iespēja ne tikai gūt ieskatu iespaidiem bagātajā ceļojumā, bet arī dzirdēt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Sanda ir aizrautīga ceļotāja, kurai ir svarīgi sev sagādāt jaunatklāsmes prieku par līdz šim neiepazītām vietām, lietām un cilvēkiem. Lielākoties tie ir pašas organizēti braucieni ļoti izmeklētā kompānijā – vienatnē, ar ģimeni vai tuviem draugiem.

Plānot, bet nepārplānot, gatavoties, bet nepārgatavoties. Pārsteigumi, ļaušanās, pieņemšana – tie ir atslēgas vārdi un Sandas ceļamaize, gatavojoties nākamajiem piedzīvojumiem.

Dalība stāstu vakarā ir bez maksas. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, Valmieras TIC aicina interesentus pieteikties savlaicīgi, rakstot e-pastu uz tic@valmiera.lv, ierodoties Valmieras TIC(Rīgas ielā 10) vai zvanot pa tālruni 26332213.

Nākamais stāstu vakars notiks 2020.gada 25. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!