Foto: F64

Jauno rezervāciju skaits Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" reisiem uz un no Baltijas valstu galvaspilsētām pagājušajā nedēļā pieaudzis par 54 procentiem, pastāstīja "airBaltic" preses pārstāvji.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mūsu galvenais mērķis ir savienot Baltiju ar pasauli, un mēs ar prieku atjaunojam lidojumus uz lielākajiem Eiropas biznesa centriem, kā arī iecienītiem atpūtas galamērķiem. Mēs esam šeit, lai turpinātu nodrošināt labāko savienojamību uz un no Baltijas reģiona, īstenojot pielāgoto "Destination 2025 CLEAN" biznesa plānu."

"Pasažieru interese pēdējās nedēļās strauji palielinās. Jauno rezervāciju skaits vairāk nekā dubultojies, salīdzinot iepriekšējo nedēļu ar maija pēdējo nedēļu. Mūsu pasažieri ir gatavi ceļot un mūsu uzdevums ir nodrošināt viņiem drošu un patīkamu ceļošanu," papildina Martins Gauss.

Uz "Tūrisma Gida" jautājumu par to, kuri šobrīd ir populārākie rezervāciju galamērķi, "airBaltic" korporatīvās komunikācijas komanda atbildēja sekojoši: "Aizvadītajā nedēļā visvairāk rezervācijas saņemtas lidojumiem uz Oslo, Amsterdamu, Tallinu un Kopenhāgenu. Pašlaik uzņēmums pamazām atsāk lidojumus arī uz saulainiem atpūtas galamērķiem. Starp tiem "airBaltic" visvairāk rezervācijas saņēmusi lidojumiem uz Dubrovniku, Splitu, Romu un Nicu."

Šobrīd lidsabiedrība veic tiešos lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, Berlīni, Kopenhāgenu, Diseldorfu, Frankfurti, Hamburgu, Helsinkiem, Minheni, Oslo, Parīzi, Tallinu, Vīni un Viļņu. Lidsabiedrība pakāpeniski arī atsāk reisus no Rīgas uz Dubrovniku, Rijeku un Splitu Horvātijā, Barselonu Spānijā, Nicu Francijā, Larnaku Kiprā, kā arī uz Romu, Katāniju un Milānu Itālijā un citiem galamērķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!