Foto: Shutterstock

Uzņēmums "Miray International" paziņojis par jaunu kruīza maršrutu, kas trīs gadu laikā apceļos 375 galamērķus 135 valstīs. Kruīza cena būs aptuveni 85 tūkstoši eiro jeb 90 tūkstoši dolāri, vēsta "Cruise Industry News".

Kruīzs "Life at Sea" piedāvā trīs gadus ceļot apkārt pasaulei, baudot ērtas kajītes, debešķīgus skatus un fantastiskus ēdienu, vienlaikus saglabājot iespēju strādāt attālināti. Pasažieri varēs īrēt pastāvīgas biroja telpas un, iespējams, varēs izmantot nodokļu atvieglojumus, dzīvojot un strādājot jūrā.


Saskaņā ar uzņēmuma sniegto informāciju jaunais "viss iekļauts" stila maršruts piedāvās augstas klases ēdienus un dzērienus, izklaides pieaugušajiem un bērniem, piekļuvi sporta zālei, kvalitatīvu interneta pieslēgumu un biroja telpas, kā arī medicīnas pakalpojumus.

Kruīza brauciens maksās aptuveni 28 tūkstošus eiro (29 999 dolāri) gadā. Norēķināties varēs arī reizi mēnesī. Summa attiecīgi būs 2354 eiro mēnesī.

Uzņēmums uzsver – kajītes ir ārkārtīgi komfortablas un ikviens viesis varēs justies kā mājās. Kajīšu platība ir sākot no 39,6 līdz 80 kvadrātmetriem.

Trīs gadu laikā ir paredzēts sešas reizes šķērsot ekvatoru, piestāt visos kontinentos, apskatīt 13 pasaules brīnumus, kā arī citus 375 galamērķus 135 valstīs. Kruīza viesiem būs iespēja apceļot skaistākās vietas Dienvidamerikā, Antarktīdā, Eiropā, Karību jūras reģionā, Austrumāzijā, kā arī Klusā okeāna dienvidu reģionā. Katrā galamērķī plānots pavadīt aptuveni divas līdz trīs dienas.

Jaunais kruīzs ceļā dosies 2023. gada 1. novembrī, uzņemot 1074 viesus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!