Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 29. aprīlī uzsāks lidojumus jaunā vasaras sezonas maršrutā no Rīgas uz Almati Kazahstānā.

Almati, agrāk zināma kā Alma-Ata jeb Vernija, ir lielākā pilsēta Kazahstānā. To ieskauj kalni un tā ir Kazahstānas biznesa, tirdzniecības un kultūras centrs.

"airBaltic" no Rīgas uz Almati lidojumus veiks trīs reizes nedēļā ar "Bombardier CS300" lidmašīnu, pasažieriem ceļā pavadot aptuveni piecas stundas un 15 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 159 eiro, ietverot lidostu nodevas un darījuma izmaksas. Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mēs šobrīd esam pirmā Ziemeļeiropas lidsabiedrība, kura piedāvās tiešos lidojumus uz Almati – dinamisku pilsētu pašā Kazahstānas sirdī. Rīga – Almati būs otrs ilgākais lidojums mūsu maršrutu kartē."

"airBaltic" nodrošina lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem. Papildus tam aviosabiedrība piedāvā arī tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!