Foto: Vida Press
Ja Latvijā un daudz kur citur populāras kļuvušas kaķu kafejnīcas, tad Japānā durvis vērusi kafejnīca, kas saviem viesiem piedāvā ieturēt maltīti čūsku sabiedrībā.

Tie, kas vienmēr par mājdzīvnieku vēlējušies čūsku, beidzot sapni var piepildīt, pat neizmitinot rāpuli pie sevis un neiekuļoties nepatikšanās vai konfliktā ar kaimiņiem. Viņiem vien jādodas ēst un dzert uz kādu kafejnīcu Japānā - "Tokyo Snake Centre".

Ieejot kafejnīcā, klienti paši var izvēlēties "sabiedrību" – kādu no 35 čūskām. Pēc tam viesmīļi to pienes pie klienta galdiņa. Čūskas šeit tiek dēvētas par dabas pavadoņiem ('hebi-attendants'). Pieejamas dažādas čūsku sugas.

Ieejas maksa kafejnīcā ir 1000 jēnas, kas ir aptuveni 7,35 eiro, bet par papildu samaksu – 540 jēnām jeb četriem eiro klients "pavadoni" var paturēt arī rokās.

Kafejnīcas klienti var iegādāties arī suvenīrus ar čūskām un to tematiku, piemēram, nolobījušos čūskas ādu, aksesuārus un ierīces, kur attēlotas čūskas, vai izglītojošas grāmatas par rāpuļiem.

Tokijas čūsku centrs atklāts 8. augustā un jau izpelnījies popularitāti čūsku mīļotāju vidu. Vairāk par kafejnīcu mājaslapā snakecenter.jp.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!