Kompānijas "Silversea" piedāvātais jaunais ceļojumu maršruts apkārt pasaulei kļuvis par līdz šim visdārgāko kruīza braucienu - par 346 500 ASV dolāriem nākamgad būs iespējams doties tiešām iespaidīgā pasaules apceļojumā.

Ceļojums ilgs 115 dienas, tā laikā kuģis piestās 50 dažādās ostās 30 pasaules valstīs. Kruīza brauciens sāksies Losandželosā, Kalifornijā, fināls paredzēts Loderdeilas fortā, Floridā.

Kruīzu laineris "Silver Whisper" ir patiesi iespaidīgs - tā vestibila grīdas izklātas ar marmora plāksnēm, atpūtniekus vilina mīksti ādas dīvāniņi - tieši tur pasaules apceļotājus sagaidīs viņu individuālie portjē.

Šeit viss ir visdārgākais - dārgākie ēdieni un dzērieni, iespējas apmeklēt izsmalcinātus koncertus, skaistumkopšanas salonus, veikalus, kazino. Nav labākas iespējas, kā iztērēt kaudzi naudas, kā darīt to tieši šeit!

Ceļojuma laikā varēs pabūt tādās vietās kā Haiti, Austrālija, Honkonga, Bali, Vjetnama, Malaizija, Maldivu salas, Zanzibāra, Madagaskara, DĀR, Karību jūras salas un daudzās citās neparastās vietās.

Pasaules vēsturē dārgākais kruīzs startēs 2015.gada 1.maijā - info šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!